Kahve falında kara hamur görmek

Kahve falında kara hamur görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalettir.

Kahve falında kara hamur gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin akıl sağlığından şüphe duymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında kara hamur görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla hamur kesmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında hamurdan beze yapmak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamur açmak ve yemek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sert hamur yoğurmak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamurun içinde altın görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında hamur yapıldığını görmek çok sevileceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamur hazırlamak bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top