Kahve falında hamur suyu görmek

Kahve falında hamur suyu görmek rahatının ve ağız tadının kaçacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamur suyu gördüyseniz:

  • Sadece duygusal nedenlerle hareket etmeniz doğru olmayabilir.

Kahve falında hamur suyu görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında su böreği hamuru görmek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında et ve hamur görmek onu borçtan kurtaracağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamurdan börek yapmak rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına işarettir.

Kahve falında hamur içinde kıl görmek güzel huylarını terk edeceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamur mayalamak acıların ve gözyaşının dineceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının hamur yoğurduğunu görmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında milföy hamuru görmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top