Kahve falında hamur parçası görmek

Kahve falında hamur parçası görmek başarıya ve zafere doymayacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına yorulur.

Kahve falında hamur parçası gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da işlerinizde aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında hamur parçası görmek haksızlıklara maruz kalınacağına, sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük parça et görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ekmek parçası yemek büyük maddi zararlara uğrayacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine delalet eder.

Kahve falında uçağın parçalandığını görmek sorunlarının yakında biteceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında saç parçası görmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında cam parçalarını toplamak rahat yüzü göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında halı parçası görmek umutlarının çoğalacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Kahve falında elinin parçalandığını görmek zahmete ve derde düşeceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top