Kahve falında saç parçası görmek

Kahve falında saç parçası görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, ün sahibi olacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında saç parçası gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle oldukça büyük paralar kaybedebilirsiniz.

Kahve falında saç parçası görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında yedek parça görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta parçası toplamak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında üç parça et görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında odun parçası toplamak aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kaya parçası görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine alamet eder.

Kahve falında ağzında cam parçaları görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı parçalayarak öldürmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top