Kahve falında hamile tavuk görmek

Kahve falında hamile tavuk görmek şansın önünün kesileceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, başarı kazanılacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, dertlerin biteceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında hamile tavuk gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızı veya ticari bağlantılarınızı ilgilendiren ilişkilerinizin maddi anlamda size fayda mı yoksa zarar mı getirdiğini sorgulamaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında hamile tavuk görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında birine tavuk görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine delalet eder.

Kahve falında misafirlikte tavuk yemek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk kesmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kişinin bundan zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında tavuk kanadı yediğini görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk ısırması görmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk yumurta toplamak rızık eksikliği yaşayacağına, huzur ve şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında çilli tavuk görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top