Kahve falında birine tavuk görmek

Kahve falında birine tavuk görmek esenlik içinde olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına yorulur.

Kahve falında birine tavuk gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınıza bir araya gelebilir, programlar yapabilir veya eski tanıdıklarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tavuk haşlamak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi rivayet eder.

Kahve falında horoz veya tavuk görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine inanılır.

Kahve falında tavuğu tutmak gereken sabrı göstereceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk saldırısı görmek fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabani tavuk görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tavuk görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine pişmiş tavuk vermek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk pisliği temizlemek üzüntüden sonra ferahlamaya, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top