Kahve falında halıya bakmak

Kahve falında halıya bakmak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, çok sayıda borca gireceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halıya bakmak gördüyseniz:

  • Bir aşk ilişkisine girmeniz ya da en azından sizi heyecanlandıracak bir flörte başlamanız olasıdır.

Kahve falında halı bakmak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında halıya bakmak uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında halıcı dükkanı görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında halı dövmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya işarettir.

Kahve falında halı yıkandığını görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halı üzerine yatmak aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, büyük özgüven kazanacağına işarettir.

Kahve falında suyun içinde halı görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında tozlu halı süpürmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top