Kahve falında halı dövmek

Kahve falında halı dövmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, maddi yükünün artacağına, umutsuz olacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halı dövmek gördüyseniz:

  • Hayal gücünüzü serbest bırakın, fikirler birbirleriyle yarışabilir.

Kahve falında halı dövmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, hevesinin kursağında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin birini dövdüğünü görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında babanın seni dövdüğünü görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cin dövmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına işarettir.

Kahve falında eltisini dövmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına yorulur.

Kahve falında yılan dövmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında torun dövmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne dövmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top