Kahve falında güvercin ölüsü görmek

Kahve falında güvercin ölüsü görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında güvercin ölüsü gördüyseniz:

  • İstediğiniz bir işe kavuşmak üzeresiniz.

Kahve falında güvercin ölüsü görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü siyah güvercin görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine alamet eder.

Kahve falında ölü güvercin görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü beyaz güvercin görmek elindeki malların gideceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercinin üzerine pislediğini görmek yeni bir yola gireceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde güvercin görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına inanılır.

Kahve falında eline güvercin almak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini güvercin olarak görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top