Kahve falında tuhaf sesler duymak

Kahve falında tuhaf sesler duymak ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalettir.

Kahve falında tuhaf sesler duymak gördüyseniz:

  • Sizin için her şey çok çok farklı olabilir.

Kahve falında tuhaf sesler duymak eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuhaf hayvanlar görmek maneviyatının çökeceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında tuhaf bir hayvan görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuhaf yaratık görmek mesleğindeki başarısının artacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında tuhaf hayvan görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, çok güzel işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuhaf insan görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuhaf böcek görmek hayırlı bir terfi alınacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında tuhaf kuşlar görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top