Kahve falında yanan güvercin görmek

Kahve falında yanan güvercin görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, yeni kapılar açılacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan güvercin gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla zevk almak istiyorsunuz.

Kahve falında yanan güvercin görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yanan gemi görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, sorunsuz geçeceğine yorulur.

Kahve falında kardeşinin yanarak öldüğünü görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına işaret eder.

Kahve falında evde yanan ışık görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanarak kül olmak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanan köprü görmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanan ateş görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yanan perde görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top