Kahve falında güvercin öldürdüğünü görmek

Kahve falında güvercin öldürdüğünü görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına inanılır.

Kahve falında güvercin öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında siyah güvercin öldürmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine yorulur.

Kahve falında güvercinin öldüğünü görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin öldüğünü görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz güvercin öldüğünü görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına yorulur.

Kahve falında güvercinlerin öldüğünü görmek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, sorumlu tutacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz güvercin öldürmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, hayırlı kapılar açılacağına işarettir.

Kahve falında güvercin öldürmek makam ve rızık sağlayacağına, fakirlerin güleceğine alamet eder.

Kahve falında güvercin öldürdüğünü görmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top