Kahve falında güvercinlerin öldüğünü görmek

Kahve falında güvercinlerin öldüğünü görmek fakirlerin zenginleşeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, hayra ve esenliğe, bir toplantıdan diğerine koşacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, sağlık sorunlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında güvercinlerin öldüğünü gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Kahve falında güvercinin öldüğünü görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında güvercin öldüğünü görmek rahatının da yerine geleceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz güvercin öldüğünü görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah güvercin öldürmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına delalettir.

Kahve falında beyaz güvercin öldürmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin öldürmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına delalettir.

Kahve falında güvercin öldürdüğünü görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine işarettir.

Kahve falında güvercini öldürmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top