Kahve falında göz seyirmesi görmek

Kahve falında göz seyirmesi görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına alamet eder.

Kahve falında göz seyirmesi gördüyseniz:

  • İlgi alanınıza giren konulardaki planlarınızda bazı değişiklikler ya da iniş çıkışlar yaşanabilir.

Kahve falında göz seyirmesi görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, güzel günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunda göz görmek içinin kıpır kıpır olacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kızla göz göze gelmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi gözlü adam görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına işaret eder.

Kahve falında gözü sürmeli görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında gözleri açık ölmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, sorunlarını bitireceğine delalet eder.

Kahve falında alnında göz görmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin gözünü görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top