Kahve falında görünmez adam olmak

Kahve falında görünmez adam olmak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında görünmez adam olmak gördüyseniz:

  • Yolculuk edilmesini gerektiren veya yabancılarla ilgili iş koşulları da zaman alabilir.

Kahve falında görünmeyen adam görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına işarettir.

Kahve falında görünmez adam olmak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, dertlerin dermanının bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında birini görüp ulaşamamak varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın görüp toplamak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp öpmek kafasının boşalacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine işaret eder.

Kahve falında erkek bebek görüp sevmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında görüp aşık olmak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü diri görüp sarılmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top