Kahve falında gorille konuşmak

Kahve falında gorille konuşmak çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, onların güvenini sarsacağına, geçim derdinin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında gorille konuşmak gördüyseniz:

  • Şimdi herşeyin acısını çıkartmaya çalışıyor olabilir.

Kahve falında gorille konuşmak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük goril görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında goril ve maymun görmek el açmayacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında küçük goril görmek emeğinden hayır göreceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında goril görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına yorulur.

Kahve falında siyah goril görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında goril olmak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında yavru goril görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top