Kahve falında gördüğü kişiye aşık olmak

Kahve falında gördüğü kişiye aşık olmak ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, ruhen rahatlığa erileceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, borçlarının hafifleyeceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, çok üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında gördüğü kişiye aşık olmak gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerlemek istiyorsanız ya da size ne ilham veriyorsa o yöne ağırlık vermelisiniz.

Kahve falında sana aşık olan kişiyi görmek Allah’a dua edeceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin annesini görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişiye aşık olmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına yorulur.

Kahve falında hep aynı kişiye aşık olmak hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle telefonda konuşmak huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin babasını görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında gördüğü kişiye aşık olmak bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top