Kahve falında gölde abdest almak

Kahve falında gölde abdest almak sıkıntıların ve stresin son bulacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında gölde abdest almak gördüyseniz:

  • Fikir çatışmaları dikkat gerektiriyor.

Kahve falında gölden abdest almak birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gölde abdest almak sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil gölde yüzmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, tövbelerin kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında gölün içinde ev görmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tertemiz göl görmek duygularının karşılıklı olacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında gölün üzerinde yürümek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına delalettir.

Kahve falında göle balık atmak işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göl içinde ev görmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top