Kahve falında göbekli adam görmek

Kahve falında göbekli adam görmek ekmeğinin artacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kendisini işine veremeyeceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göbekli adam gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen kimseler zararlı olmaya kalkışacaklardır.

Kahve falında göbekli bir adam görmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göbekli adam görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göbek deliğinin açıldığını görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göbeğinin büyüdüğünü görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına işaret eder.

Kahve falında göbeğinin şiştiğini görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında göbek eritmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göbek çizgisi görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki göbek deliği görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top