Kahve falında gemi bağlamak

Kahve falında gemi bağlamak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında gemi bağlamak gördüyseniz:

  • Mükemmellik arayışında olmalısınız.

Kahve falında gemi bağlamak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında aslanı bağlamak sağlığını geri kazanacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah şal bağlamak onları gücendireceğine ve çok kıracağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek bağlamak büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında gelinliğe kuşak bağlamak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında köpek bağlamak ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta delalettir.

Kahve falında ölü çenesi bağlamak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında başına eşarp bağlamak bol kazanç elde edeceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top