Kahve falında gelinlikle düşmek

Kahve falında gelinlikle düşmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, başarılarının eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında gelinlikle düşmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmaya varmak ya da anlaşma imzalamak için çabalamanın fazla anlamı olmayabilir.

Kahve falında gelinlikle düşmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikle denize düşmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine yorulur.

Kahve falında gelinlikle uçurumdan düşmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine işarettir.

Kahve falında karanlık bir yere düşmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine işarettir.

Kahve falında namaz kılarken yere düşmek çok başarılı olacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında katırdan düşmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurum düşmek kendisini eve kapatacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına işarettir.

Kahve falında bisikletle uçurumdan düşmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top