Kahve falında gelinlik yakmak

Kahve falında gelinlik yakmak ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik yakmak gördüyseniz:

  • Yumuşatıcı cümlelerin işe yaraması zor görünüyor.

Kahve falında gelinlik yakmak doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında kendini yakmak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği yakmak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, yeni çalışmalara girişileceğine yorulur.

Kahve falında ağaç yakmak kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş bir insanı yakmak yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elbise ütülerken yakmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına delalettir.

Kahve falında koluna kına yakmak yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi yakmak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top