Kahve falında gelinlik provasına gitmek

Kahve falında gelinlik provasına gitmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kazanca kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, gerginliğin biteceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik provasına gitmek gördüyseniz:

  • Karşılıklı verilen kişisel sözleriniz veya yapılacak anlaşmalar gelecek vaat edebilir.

Kahve falında gelinlik provasına gitmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik provası yapmak bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik prova etmek çok tahsilli bir kişi olacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik provası görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında prova olmak düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine işarettir.

Kahve falında elbise prova etmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına delalet eder.

Kahve falında prova yapmak hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında elbise provası olmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top