Kahve falında gelinlik giymek düğün görmek

Kahve falında gelinlik giymek düğün görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, şansın ve kısmetin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek düğün gördüyseniz:

  • Siz sıradan bir insan değilsiniz.

Kahve falında gelinlik giymek düğünü olmak dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek düğün yapmak herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına delalet eder.

Kahve falında başkasının düğününde gelinlik giymek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında düğünde gelinlik giymek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymek düğün görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının düğününde gelinlik giydiğini görmek evlatlarından memnun olacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giymek ve düğünü olmak kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip düğününü görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, zor ve stresli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top