Kahve falında gelin saçı görmek

Kahve falında gelin saçı görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelin saçı gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz fiziksel açıdan ziyade daha çok zihinsel olarak gereklidir.

Kahve falında kızıl saçlı gelin görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelin saçı yaptığını görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında gelin saçı yaptırmak afiyette ve keyifte olacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinin saçını yapmak kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah saçlı gelin görmek hasret ve özlem gidereceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun saçlı gelin görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, inancından sapacağına inanılır.

Kahve falında gelin saçı görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, batıl amele inanılır.

Kahve falında gelin saçı yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top