Kahve falında gelin evine gitmek

Kahve falında gelin evine gitmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında gelin evine gitmek gördüyseniz:

  • Suçlamalar, şikayetler veya eleştiriler söz konusu olabilir.

Kahve falında gelin evine gitmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında köye gelin gitmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, yakın zamanda rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında aşirete gelin gitmek belki de hayatının aşkını bulacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gurbete gelin gitmek eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine delalettir.

Kahve falında gelin gitmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında gelin olmak için kuaföre gitmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına işaret eder.

Kahve falında gelin almaya gitmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde gelin görmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top