Kahve falında gaita yapmak

Kahve falında gaita yapmak yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına inanılır.

Kahve falında gaita yapmak gördüyseniz:

  • Belli plan, ilişki veya projelerinizin eklem romatizması belirtileri göstererek ilerlemesi sinirlerinizi bozacak olsa da vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında gaita yapmak çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında gaita yemek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gaita yaptığını görmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına yorulur.

Kahve falında gaita görmek düzeninin bozulacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında peynirli helva yapmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta piknik yapmak büyük sıkıntılar çekileceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gıda alışverişi yapmak çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında beden temizliği yapmak pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top