Kahve falında fuara gitmek

Kahve falında fuara gitmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında fuara gitmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere anlayışlı davranmalı, kendiniz için istediğiniz özgürlüğü onlara da sağlamalısınız.

Kahve falında fuara gitmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fuarda olmak her isteklerinin yerine geleceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında kitap fuarı görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, geçim derdinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ölü biriyle hacca gitmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında cami gitmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına inanılır.

Kahve falında yazlık eve gitmek ibadetlerini de aksatmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında tatlıcıya gitmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alyans almaya gitmek girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top