Kahve falında fıstık içi görmek

Kahve falında fıstık içi görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, ona mutluluk getireceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında fıstık içi gördüyseniz:

  • Bir arkadaş, akraba ya da komşunuzla yaşayabileceğiniz bir problem sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi etkileyebilir.

Kahve falında iç fıstık görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında fıstık içi yemek eşinden yana huzurlu olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine delalettir.

Kahve falında fıstık içi görmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fıstıklı lokum görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fıstıklı tahin helvası yemek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu fıstık yediğini görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında antep fıstıklı çikolata yemek hayırlı bir işe adım atılacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil fıstıklı baklava yemek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, başarılı adımlar atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top