Kahve falında fıstık ceviz görmek

Kahve falında fıstık ceviz görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, rakiplerin geride bırakılacağına işarettir.

Kahve falında fıstık ceviz gördüyseniz:

  • Başkalarının etkisi altında da kalarak zarar görebilirsiniz, Aslında, bir yanılgıya düşmeyecek kadar da akıllı birisiniz.

Kahve falında fıstık ceviz görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz ve fıstık görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işarettir.

Kahve falında fıstık ve ceviz görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz fıstık yemek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fındık fıstık ceviz görmek fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine delalettir.

Kahve falında ceviz fındık fıstık görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ceviz fıstık görmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında fıstık yeşili hırka görmek lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top