Kahve falında filizlenmiş tohum görmek

Kahve falında filizlenmiş tohum görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında filizlenmiş tohum gördüyseniz:

  • Banka işlemleriniz gecikmeli olabilir.

Kahve falında tohumun filizlendiğini görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine delalettir.

Kahve falında filizlenmiş tohum görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalettir.

Kahve falında filizlenmiş patates görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında filiz görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşeren filiz görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ağacın filizlendiğini görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeni filizlenmiş çiçek görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına alamet eder.

Kahve falında filizlenmiş buğday görmek ekmeğin kesileceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top