Kahve falında fazla ayakkabı görmek

Kahve falında fazla ayakkabı görmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet eder.

Kahve falında fazla ayakkabı gördüyseniz:

  • Öfkenizi yakınlarınıza yansıtmayın.

Kahve falında fazla ayakkabı görmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok fazla ayakkabı görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına yorulur.

Kahve falında birden fazla ayakkabı almak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla ayakkabı görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında fazla maaş almak büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında fazla parmak görmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde çok fazla yıldız görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına yorulur.

Kahve falında çok fazla böcek görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top