Kahve falında fare ve para görmek

Kahve falında fare ve para görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare ve para gördüyseniz:

  • Etki tepki yöntemi birlikte çalıştığınız veya bazı konularda beraber ilerlediğiniz kişilerle uyumunuzu test etmenize yardım edebilir.

Kahve falında fare ve para görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına yorulur.

Kahve falında siyah renkli fare görmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, duygularını açığa vuracağına işarettir.

Kahve falında her yerde fare görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında bir sürü fare görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında fare toplamak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü ölü fare görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ısıran fare görmek hayatının da zorlaşacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine inanılır.

Kahve falında fareye ekmek vermek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top