Kahve falında fare öldüren birini görmek

Kahve falında fare öldüren birini görmek yeni şeyler deneneceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işarettir.

Kahve falında fare öldüren birini gördüyseniz:

  • Yarım kalmış işleri tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında fare öldüreni görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işarettir.

Kahve falında kedi ve fare öldürmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz fare öldürdüğünü görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına alamet eder.

Kahve falında farenin öldüğünü görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru fare öldürmek sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında fareyi boğarak öldürmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına rivayet eder.

Kahve falında eve giren fareyi öldürmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında fare öldürmeye çalıştığını görmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top