Kahve falında beyaz fare öldürdüğünü görmek

Kahve falında beyaz fare öldürdüğünü görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, rızkından olacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, çok hayır duası alacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, işlerin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz fare öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Stresten ya da stresli kişilerden uzak durun.

Kahve falında beyaz fare öldürmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz fare öldürdüğünü görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında eliyle fare öldürmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalettir.

Kahve falında büyük fare öldürmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına işarettir.

Kahve falında fare öldürmek yakalamak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara fare öldürmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan ve fare öldürmek ekmeğinin bereketleneceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ayakla fare öldürmek çok kötü günler geçireceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top