Kahve falında fare doğurmak

Kahve falında fare doğurmak iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, prestij kaybı yaşayacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, borçlarının ödeneceğine, işlerinin günden güne azalacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare doğurmak gördüyseniz:

  • Karamsarlığa eğilimlisiniz.

Kahve falında doğuran fare görmek yeni başlangıçlar yapacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında fare doğurduğunu görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fare doğurmak çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında farenin doğurduğunu görmek her şeyin gönlünce olacağına, çok daha mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocanın doğurduğunu görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile birinin erkek bebek doğurduğunu görmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, yaşanan yokluğun biteceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunu doğurduğunu görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında babasız bebek doğurmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top