Kahve falında faiz para almak

Kahve falında faiz para almak kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına alamet eder.

Kahve falında faiz para almak gördüyseniz:

  • Bazı başlangıçlar yapmaktan çekiniyor ya da bazı konuların ağır ilerlemesinden rahatsızlık duyuyor olabilirsiniz.

Kahve falında faiz para almak içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında faize para almak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına inanılır.

Kahve falında faize para yatırmak donatacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına rivayet eder.

Kahve falında faizle para almak bir ömür olacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında faiz yemek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında faiz görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine işaret eder.

Kahve falında bir yakınından para almak çok sayıda borca gireceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında yerden kağıt para topladığını görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, geçimin kolaylaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top