Kahve falında ezik çilek görmek

Kahve falında ezik çilek görmek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına delalet eder.

Kahve falında ezik çilek gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ezik çilek görmek malında zulüm meydana gelmesine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında ezik şeftali görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine inanılır.

Kahve falında ezik sebze görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına delalettir.

Kahve falında ezik kayısı görmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına delalet eder.

Kahve falında ezik domates almak kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında ezik elma görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine delalet eder.

Kahve falında ezik muz görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ezik yumurta görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top