Kahve falında evli gelin görmek

Kahve falında evli gelin görmek sıkıntılarının artacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında evli gelin gördüyseniz:

  • Başlamak üzere olan bir macerayı test edebilirsiniz.

Kahve falında evli kadının gelin olmak hatalarını fark edeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine delalettir.

Kahve falında evli birini gelin olarak görmek işlerinin duracağına, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında evli gelin görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli olan birinin gelin olduğunu görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına delalettir.

Kahve falında evliyken gelin olduğunu görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında evli birini gelin görmek falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli kadını gelin görmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında evli birinin gelin olduğunu görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top