Kahve falında evlenen birinin tekrar evlendiğini görmek

Kahve falında evlenen birinin tekrar evlendiğini görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, zor durumlara düşüleceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında evlenen birinin tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeli siniz.

Kahve falında evlenen kişinin tekrar evlendiğini görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evlenmiş birinin tekrar evlendiğini görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, prestij kazanılacağına yorulur.

Kahve falında evlenen birinin tekrar evlendiğini görmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında evli çiftin tekrar evlendiğini görmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babanın tekrar evlendiğini görmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın tekrar evlendiğini görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli birinin tekrardan evlendiğini görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, bereketli bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kocayla tekrar evlendiğini görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top