Kahve falında evinde siyah kedi görmek

Kahve falında evinde siyah kedi görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işarettir.

Kahve falında evinde siyah kedi gördüyseniz:

  • Sakin olmanızda fayda var.

Kahve falında evin içinde siyah kedi görmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinde siyah kedi görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, borçların biteceğine yorulur.

Kahve falında konuşan siyah kedi görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah büyük kedi görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına delalettir.

Kahve falında siyah yavru kedi görmek mutluluk ve saadete, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kedi yavrusu görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla siyah kedi görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük siyah kedi görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top