Kahve falında evinde içki içildiğini görmek

Kahve falında evinde içki içildiğini görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinde içki içildiğini gördüyseniz:

  • Harekete geçin, bol bol reklamınızı yapmaktan çekinmeyin.

Kahve falında evinde içki içildiğini görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalettir.

Kahve falında içki içip tövbe etmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının içki içtiğini görmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, kişinin her işi severek yapacağına inanılır.

Kahve falında kocasını içki içerken görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin içki içtiğini görmek umutsuz olacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın içki içtiğini görmek işlerinin duracağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin içki içtiğini görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına rivayet eder.

Kahve falında camide içki içildiğini görmek Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top