Kahve falında evin kaydığını görmek

Kahve falında evin kaydığını görmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında evin kaydığını gördüyseniz:

  • Uzun vadede sorun yaratabilecek her şeye dikkat edilmesi gerekiyor.

Kahve falında evin kaydığını görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, moral bozukluğu yaşanacağına delalettir.

Kahve falında evini kaybettiğini görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaybolup evini bulamamak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabısını kaybettiğini görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında çok hızlı kaymak geçirilen zor günlerin unutulacağına, sorunlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında küpesini kaybettiğini görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine alamet eder.

Kahve falında kaybolan kişiyi görmek onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında kaybettiği bir eşyayı bulmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top