Kahve falında evin çatısını yapmak

Kahve falında evin çatısını yapmak zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, hedeflerine yaklaşacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin çatısını yapmak gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yönde, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Kahve falında evin çatısını yapmak zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına işarettir.

Kahve falında evin çatısında oturmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında evinin çatısının uçtuğunu görmek bir konuda destek alacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine rivayet eder.

Kahve falında evin çatısını yıkmak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında evin çatısı çökmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalettir.

Kahve falında evin çatısına tırmanmak ufkunun açılacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işaret eder.

Kahve falında evin çatısını yanarken görmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına delalettir.

Kahve falında evin çatısında olmak tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top