Kahve falında evin bahçesinde su görmek

Kahve falında evin bahçesinde su görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında evin bahçesinde su gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz güçlüdür.

Kahve falında evin bahçesinde su görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına yorulur.

Kahve falında evin bahçesine çiçek ekmek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında evin bahçesini temizlemek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına rivayet eder.

Kahve falında evin bahçesinde mezar görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin bahçesini süpürmek falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin bahçesini görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yeni bir ortama gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin bahçesinde oturmak hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin bahçesinde cami görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top