Kahve falında evi yıkmaya çalışmak

Kahve falında evi yıkmaya çalışmak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, canının kıymetini bileceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine inanılır.

Kahve falında evi yıkmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Soyut kavramları fiziksel gerçeklere dönüştürme yeteneğine sahipsiniz.

Kahve falında dağınık evi toplamaya çalışmak rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında evi yıkmaya çalışmak kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine yorulur.

Kahve falında eve girmeye çalışmak ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında evi yakmaya çalışmak işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına işarettir.

Kahve falında evi satmaya çalışmak kısmetli bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında evden kaçmaya çalışmak kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında eve gitmeye çalışmak tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ev taşımaya çalışmak işlerinin zarara uğrayacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top