Kahve falında anneyi yaşlanmış görmek

Kahve falında anneyi yaşlanmış görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, doyasıya hasret gidereceğine yorulur.

Kahve falında anneyi yaşlanmış gördüyseniz:

  • Özel bir durum netlik kazanıyor.

Kahve falında yaşlı anneyi hamile görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında annemi yaşlanmış görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş annemi yaşıyor görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı anne görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin yaşlandığını görmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine alamet eder.

Kahve falında annesini yaşlanmış görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin yaşlandığını görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine yorulur.

Kahve falında ölen anneyi yaşıyor görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kişinin geri planda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top