Kahve falında annesini yaşlanmış görmek

Kahve falında annesini yaşlanmış görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesini yaşlanmış gördüyseniz:

  • Yarıda da kalsa siz başlayın devamını nasıl olsa getirirsiniz.

Kahve falında küçük yaşta anne olmak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı anne görmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı anneyi hamile görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi yaşlanmış görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annemi yaşlı görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında annesinin yaşlandığını görmek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen anneyi yaşıyor görmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında annenin yaşlandığını görmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, alım gücünün artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top