Kahve falında eve kedi görmek

Kahve falında eve kedi görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, güleceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, kazancının bereketleneceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, işlerinin yarıda kalacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eve kedi gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, mutlaka bir ortak yol bulunabilir.

Kahve falında evden kedi kovalamak mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı ev kedisi görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ev kedisi görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kediyi eve almamak aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve giren kedi görmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, kendisi için mal mülk alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedileri evden kovmak refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evden kedi kovmak başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, insanların takdirini kazanacağına delalettir.

Kahve falında ev içinde kedi görmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top