Kahve falında evden güvercin çıktığını görmek

Kahve falında evden güvercin çıktığını görmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, borçların gittikçe artacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, arif kimselerden sayılacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evden güvercin çıktığını gördüyseniz:

  • Elinizdeki parayı sizin için çok gerekli birşeye yatırma imkanıyla karşılaşacaksınız.

Kahve falında evden güvercin çıktığını görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında evde güvercin yakalamak elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında eve güvercin girdiğini görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve giren güvercin görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına rivayet eder.

Kahve falında ev içinde güvercin görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde güvercin beslemek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, özlemlerini bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde güvercinler görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev güvercini görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top